Guide til reisemålet

Tokoroa venter på deg med sin hyggelige lokalbefolkning

Nyt blant annet monumenter når du drar til Tokoroa. Besøkende elsker den hyggelige lokalbefolkningen og at de får oppleve fine parker. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom og noen av dem har til og med boblebad - perfekt for et avslappende avbrekk.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Tokoroa

Håper du å finne ting å gjøre når du er i byen? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og utforsk alt Tokoroa har å by på. Her er noen av de beste attraksjonene å utforske, som alle ligger under 50 kilometer unna sentrum:

 • Mangakino Golf Club (18,3 km)
 • Te Waihou Walkway (22,6 km)
 • Off Road NZ (23,9 km)
Natur

Få flotte naturopplevelser i Tokoroa

Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, vil du få den perfekte ferien i Tokoroa. Her er bare noen av områdets mest bergtakende naturopplevelser, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • Dunham Park (0,9 km)
 • Lake Moana-Nui (1,9 km)
 • Mangakino Recreation Reserve (17,9 km)
 • Paradise Valley Springs (26,7 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Tokoroa

Flyplassen som ligger nærmest er Rotorua (ROT-Rotorua regionale flyplass). Den ligger 41,5 km unna sentrum.

Kan jeg leie Hus i Tokoroa?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 13 Hus i Tokoroa. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Tokoroa, finner du:

  Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Tokoroa?

  Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 6 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Tokoroa. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.