Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Saltville

Nyt blant annet interessante museer når du drar til Saltville. Denne byen har noe for enhver. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Saltville

Er du på utkikk etter ting å gjøre når du er i området? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og opplev alt som gjør Saltville til et så morsomt sted å feriere. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger mindre enn 50 kilometer unna sentrum:

  • Scenic View golfbane (16,1 km)
  • Harry L. Coomes rekreasjonssenter (23,6 km)
Natur

Få flotte naturopplevelser i Saltville

Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Saltville et supert sted å reise. Dette er et par av områdets mest bergtakende særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Hungry Mother State Park (20,5 km)
  • Virginia Creeper Trail, Abingdon (26 km)
  • Cedar Creek park (26,7 km)
  • Virginia Creeper-stien, Damascus (26,8 km)
  • Mount Rogers nasjonale rekreasjonsområde (37,8 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Saltville

Fly til Abingdon, Virginia (VJI-Virginia Highlands), den nærmeste flyplassen, som ligger 32 km fra sentrum av byen. Dersom du ikke finner et passende fly, kan du også fly til Tri-Cities, Tennessee (TRI-Tri-Cities regionale flyplass), som ligger 72,2 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Saltville, VA, US?

I 2019 har vi 28 feriehus du kan velge blant i nærheten av Saltville. Med blant annet 10 Hus og 4 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Saltville finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Saltville?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 10 Hus i Saltville. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Saltville, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 4 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 11 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 11 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Saltville?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 3 ferieboligene med basseng vi har i Saltville. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.