Guide til reisemålet

Dra til Chokoloskee med sin avslappende stemning

Øyene og de vakre omgivelsene gjør Chokoloskee så innbydende for sine besøkende. Denne byen har gode fiskeforhold, herlige båtturer og fersk sjømat og tiltrekker seg mange besøkende, og det avslappende mijøet og den hyggelige lokalbefolkningen gjør den bare enda mer sjarmerende. Ser du etter spesielle fasiliteter for ferien? Mange av ferieboligene våre har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Chokoloskee

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Chokoloskee et ypperlig sted å reise. Dette er noen av områdets mest iøynefallende naturopplevelser, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Ten Thousand Islands (5 km)
  • Dismal Key (21,4 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Chokoloskee

Flyplassen som ligger nærmest er Naples, Florida (APF-Naples kommunale flyplass). Herfra er det bare 55,6 km til sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, kan du vurdere å fly til Fort Myers, Florida (RSW-Southwest Florida internasjonale flyplass), som ligger 88,7 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Chokoloskee, FL, US?

I 2019 har vi 31 feriehus du kan velge blant i nærheten av Chokoloskee. Med blant annet 8 Hus og 13 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Chokoloskee finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Chokoloskee?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 8 Hus i Chokoloskee. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Chokoloskee, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 13 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 6 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Chokoloskee?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 17 ferieboligene med basseng vi har i Chokoloskee. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.