AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide til reisemålet

Opplev omgivelser med flott sjøutsikt i Postira

Sjøen og de vakre omgivelsene gjør Postira så innbydende for sine besøkende. Byen tiltrekker seg mange besøkende med herlige båtturer, snorklemuligheter og flotte sykkelstier. Diokletians slott og Zlatni Rat-stranden er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Postira

Håper du å finne de beste tingene å se og gjøre i byen? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og opplev alt som gjør Postira til et så morsomt sted å feriere. Dette er noen av de beste attraksjonene å utforske, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Dinopark Kroatia (12,6 km)
  • Marjan-åsen (25,5 km)
Natur

Opplev den fantastiske naturen i Postira

Besøkende nyter sjøutsikten og øyene i Postira. Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, vil ikke Postira skuffe deg. Dette er noen av områdets mest praktfulle naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Zlatni Rat-stranden (8,4 km)
  • Cetina-juvet (14,2 km)
  • Baska Voda-stranden (25,5 km)
  • Vidova Hora (6 km)
  • Supetar-stranden (8,6 km)
  • Dugi Rat strand (11,9 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Postira

Fly til Brac (BWK), den nærmeste flyplassen, som ligger 6,1 km fra sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du bestille fly til Split (SPU), som ligger 35,3 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Postira, HR?

I 2020 har vi 6 293 feriehus du kan velge blant i nærheten av Postira. Med blant annet 914 Hus og 500 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Postira finner du på HomeAway.