Finn sted – Cooperstown

Hvor bør jeg bo ved Cooperstown, NY, US?

I 2018 har vi 248 feriehus du kan velge blant i nærheten av Cooperstown. Med blant annet 141 hus og 14 leiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Cooperstown finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Cooperstown?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Cooperstown. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Heroes of Baseball Wax Museum: 274 ferieboliger
 • Brewery Ommegang: 287 ferieboliger
 • Leatherstocking Golf Course: 271 ferieboliger
 • Cooperstown Fun Park: 287 ferieboliger
 • National Baseball Hall of Fame (museum): 275 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Cooperstown på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie hus i Cooperstown?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 141 hus i Cooperstown. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Cooperstown, finner du:

 • Leiligheter: 14 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 13 selvforsynte ferieboliger
 • Gårdshus: 12 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som hytter og mye annet.

Kan jeg leie en feriebolig på en golfresort i Cooperstown?

Absolutt! Homeaway har 134 ferieboliger på en golfresort til leie i Cooperstown. Du har også mange andre muligheter i Cooperstown og omegn, som:

 • På landsbygda: 80 ferieboliger
 • Ved skibakkene: 37 ferieboliger
 • Ved vannet: 36 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Cooperstown?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 4 ferieboligene med sauna vi har i Cooperstown. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Nyt Cooperstown med idylliske innsjøer og flotte omgivelser

  Nyt områdets historie, underholdning og opera med en feriebolig i Cooperstown. Reisende er særlig glad i byen fordi den har baseballkamper, spennende museer og flotte innsjøer, og dessuten for den hyggelige lokalbefolkningen og den koselige småbystemningen byen har å by på. Ønsker du deg god plass når du skal på familieferie, vennetur eller ferie med kjæresten? Ferieboliger har ofte både fullt utstyrt kjøkken, adskilt spiseområde og fasiliteter for å vaske klær.

  Attraksjoner i og rundt Cooperstown

  Besøker du Cooperstown for første gang, og lurer på hva du bør se? Ikke gå glipp av landemerker som Hyde Hall eller unike kulturelle severdigheter som Heroes of Baseball Wax Museum og National Baseball Hall of Fame. Har du planer om å se en kamp eller delta på et arrangement? Skaff deg billetter til Doubleday Field eller Damaschke Field. Vurder å ta en tur til Bondemuseum, Fenimore kunstmuseum eller Glimmerglass Festival under oppholdet. Når du først er i byen, bør du også legge inn et besøk til Leatherstocking Golf Course, Barnyard Swing Miniature Golf eller Cooperstown Fun Park.