Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Fjellerup Strand

Oppdag den unike sjarmen til Fjellerup Strand med en privat feriebolig som utgangspunkt. Denne byen har noe for enhver. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Fjellerup Strand

Er du på jakt etter ting å gjøre under oppholdet ditt? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og sjekk ut alt det som er så gøy med Fjellerup Strand. Her er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger under 5 mil unna sentrum:

  • Djurs Sommerland (11,2 km)
  • Skandinavisk Dyrepark (19,3 km)
  • Kattegatcentret (21,8 km)
  • Munkholm Zoo (23,6 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Fjellerup Strand

Flyplassen som ligger nærmest er Århus (AAR). Herfra er det bare 23,2 km til sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Fjellerup Strand, Glesborg?

I 2019 har vi 170 feriehus du kan velge blant i nærheten av Fjellerup Strand. Med blant annet 161 Hus og 8 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Fjellerup Strand finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Fjellerup Strand?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Fjellerup Strand. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Djurs Sommerland: 1 509 ferieboliger
  • Museum Østjylland: 1 270 ferieboliger
  • Grenå stasjon: 1 244 ferieboliger
  • Pindstrup Kirke: 1 538 ferieboliger
  • Ree Park – Ebeltoft Safari: 1 615 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Fjellerup Strand på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Fjellerup Strand?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 161 Hus i Fjellerup Strand. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Fjellerup Strand, finner du:

  • Villaer: 8 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Fjellerup Strand?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 19 ferieboligene med basseng vi har i Fjellerup Strand. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.