Finn sted – Disney Springs® Area

Hvor bør jeg bo ved Disney Springs® Area, Lake Buena Vista?

I 2019 har vi 22 feriehus du kan velge blant i nærheten av Disney Springs® Area. Med blant annet 7 Villaer og 7 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Disney Springs® Area finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Disney Springs® Area?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Disney Springs® Area – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Florida Center: 167 ferieboliger
 • Tuscan Hills: 1 478 ferieboliger
 • West Haven: 5 955 ferieboliger
 • Solana: 557 ferieboliger
 • Southeast Orlando: 41 562 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Villaer nær Disney Springs® Area?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 7 Villaer nær Disney Springs® Area. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Disney Springs® Area, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 7 ferieboliger
 • Resorter: 6 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Disney Springs® Area?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 15 ferieboligene med basseng vi har nær Disney Springs® Area. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Disney Springs® Area?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 22 ferieboliger med onlinebooking og 12 med øyeblikkelig bekreftelse nær Disney Springs® Area. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Disney Springs® Area!