Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Chevillé

Opplev den unike karakteren til Chevillé ved å bo i en feriebolig. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Chevillé

Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, vil du få den perfekte ferien i Chevillé. Dette er et par av områdets mest praktfulle særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Brulon-innsjøen (1,3 km)
  • Saulges-hulene (14,5 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Chevillé

Flyplassen som ligger nærmest er Le Mans (LME-Arnage). Den ligger 30,7 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et passende fly, kan du bestille fly til Angers (ANE-Angers - Loire), som ligger 43,7 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Chevillé, FR?

I 2019 har vi 37 feriehus du kan velge blant i nærheten av Chevillé. Med blant annet 16 Hus og 12 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Chevillé finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Chevillé?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Chevillé. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Voutré stasjon: 108 ferieboliger
  • Morannes stasjon: 133 ferieboliger
  • Contigne katedral: 177 ferieboliger
  • Noyen-sur-Sarthe stasjon: 172 ferieboliger
  • Évron stasjon: 98 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Chevillé på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Chevillé?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 16 Hus i Chevillé. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Chevillé, finner du:

  • Hytter: 12 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 12 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 12 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Gårdshus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Chevillé?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 13 ferieboligene med basseng vi har i Chevillé. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.