Guide til reisemålet

Medulin og området rundt venter på deg med sin avslappende stemning

Opplev den unike karakteren til Medulin ved å bo i en feriebolig. Det avslappende mijøet og de trendy omgivelsene er veldig populært blant byens besøkende. Videre har byen dessuten både avslappende spasentre og herlige båtturer. Pula festning og Pula Arena er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. En feriebolig kan gjøre oppholdet ditt komplett. Mange av boligene har både kjøkken og vaskerom.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Medulin

Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Medulin et supert sted å reise. Dette er noen av områdets mest bemerkelsesverdige severdigheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

  • Bijeca-stranden (1,9 km)
  • Punta Verudela strand (6,3 km)
  • Brijuni nasjonalpark (15,6 km)
  • Cres-øya (39,1 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Medulin

Fly til Pula (PUY), den nærmeste flyplassen, 9,5 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Medulin, HR?

I 2019 har vi 9 980 feriehus du kan velge blant i nærheten av Medulin. Med blant annet 1 725 Hus og 687 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Medulin finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Medulin?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 1 725 Hus i Medulin. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Medulin, finner du:

  • Villaer: 687 selvforsynte ferieboliger
  • Leiligheter/sameie: 7 483 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 11 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Medulin?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 2 688 ferieboligene med basseng vi har i Medulin. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.