Guide til reisemålet

Finn den perfekte ferieboligen for turen din til Braganca Paulista

Nyt blant annet interessante museer når du drar til Braganca Paulista. Noe av det som er mest populært med byen er at den har fine parker. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Braganca Paulista

Har du lyst å finne severdigheter å utforske når du er i byen? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og utforsk alt det som er så gøy med Braganca Paulista. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger under 50 kilometer unna sentrum:

 • Rancho Radical (37,5 km)
 • Pretos-fossen (39,2 km)
Natur

Opplev den fantastiske naturen i Braganca Paulista

Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, vil du få den perfekte ferien i Braganca Paulista. Dette er noen av områdets mest bemerkelsesverdige severdigheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

 • Braganca Paulista offentlige hage (3,2 km)
 • Lake Taboao park (5 km)
 • Edmundo Zanoni-parken (20 km)
 • Italianos Plaza (25,2 km)
 • Pedra Grande nasjonalmonument (26 km)
 • Cachoeira do Salto-parken (31,2 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Braganca Paulista

Fly til Sao Paulo (GRU-Guarulhos - Guvernør Andre Franco Montoro internasjonale flyplass), som er den nærmeste flyplassen. Den ligger 54,8 km unna sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, er det også mulig å fly til Campinas (VCP-Viracopos - Campinas internasjonale flyplass), som ligger 60,7 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Braganca Paulista, BR?

I 2019 har vi 277 feriehus du kan velge blant i nærheten av Braganca Paulista. Med blant annet 157 Hus og 66 Hus på landet/gods, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Braganca Paulista finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Braganca Paulista?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 157 Hus i Braganca Paulista. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Braganca Paulista, finner du:

 • Hus på landet/gods: 66 selvforsynte ferieboliger
 • Gårdshus: 12 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 2 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Leiligheter/sameie og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Braganca Paulista?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 227 ferieboligene med basseng vi har i Braganca Paulista. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.