Hvor bør jeg bo ved Brasil?

I 2019 har vi 26 640 feriehus du kan velge blant i nærheten av Brasil. Med blant annet 12 785 Leiligheter/sameie og 12 379 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Brasil finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære reisemålene i Brasil?

Det finnes mange flotte steder å besøke i Brasil, enten du skal på lang ferie eller bare vil ta en helgetur. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære reisemålene de følgende:

 • Rio de Janeiro: 5 488 ferieboliger
 • Fortaleza: 529 ferieboliger
 • Santa Isabel: 179 ferieboliger
 • Natal: 207 ferieboliger
 • Ponta Negra: 151 ferieboliger

HomeAway gir deg muligheten til å oppdage mange andre populære reisemål i Brasil! Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger på andre populære reisemål.

Hvilke er de viktigste byene man bør oppleve i Brasil?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over byene i Brasil med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for det perfekte urbane avbrekket!

 • Fortaleza: 529 ferieboliger
 • Santa Isabel: 179 ferieboliger
 • Natal: 207 ferieboliger
 • São José dos Campos: 123 ferieboliger
 • Aquiraz: 482 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre byer.

Er det mulig å finne ferieboliger i nærheten når jeg flyr til Brasil?

Ja, selvfølgelig! Utleierne våre tilbyr et stort utvalg av selvforsynte ferieboliger nær flyplassene. Blant flyplassene med et bredt utvalg av selvforsynte ferieboliger i Brasil, finner du:

 • Salvador (SSA-Deputado Luis Eduardo Magalhaes internasjonale flyplass): 493 selvforsynte ferieboliger
 • Sao Joao del Rei (JDR-Prefeito Octavio de Almeida Neves): 17 selvforsynte ferieboliger
 • Porto Alegre (POA-Salgado Filho internasjonale flyplass): 77 selvforsynte ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du leter etter ferieboliger i nærheten av andre flyplasser.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Brasil?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder å besøke i Brasil. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av, om det så er en lang ferie eller bare en helgetur, de følgende:

 • Italia Building: 363 ferieboliger
 • Tibau do Sul-fergen: 117 ferieboliger
 • Padre Rodolfo Komorek museum: 76 ferieboliger
 • Galpao do Folias teater: 362 ferieboliger
 • Rua das Flores: 52 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Brasil på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bare skriv inn reisemålet du vil til i søkefeltet vårt, så får du frem en rekke ferieboliger som burde friste.

Ferie i Brasil

Brasil er det største landet i Sør-Amerika og vi tenker gjerne på sambafotball og karneval i Rio de Janeiro når vi hører navnet, men landet er langt mer enn det. Fra din feriebolig her vil du finne at Brasil er et variert og spennende land med fjell og åser, høy- og sletteland og mange vakre byer og steder.

Brasils beliggenhet og historie

Brasil har en lang kystlinje med flotte badestrender mot Atlanterhavet i øst og dekker drøyt halvparten av Sør-Amerika. Det er lett å tenke seg når du hygger deg i ditt feriehus hvorfor Brasil har virket tiltrekkende på reisende i over 500 år. Verdens største tropiske regnskog Matto Grosso med landets største elv Amazonas finner du også her, og det er en rekke guidede turer til forskjellige deler av området man kan ta del i. Hovedstaden Brasília ble planlagt og bygget i innlandet og innviet i 1960. Den står på UNESCOs liste over verdensarv for sin spesielle arkitektur, og med sine store, monumentale kunstverk og bygninger er den absolutt verdt et besøk.

Severdigheter i Brasil

Det blå havet og de kritthvite strendene med Copacabana i Rio de Janeiro som kanskje den mest kjente, er severdigheter i seg. På familieferie her kan du vandre fra ditt feriehus under palmer mens du hører musikk fra gatemusikanter og serveringsstedene langs ruten. Rio de Janeiro regnes av mange som en av verdens vakreste byer der den ligger mellom høye fjell med regnskog som stuper ned til havet.

Fritidsmuligheter i Brasil

Foruten strendene som et viktig holdepunkt for din badeferie her, finnes det et vell av aktiviteter du kan nå fra din feriebolig på din familieferie. Ta gjerne en tur til den digre Jesusstatuen som troner over Rio de Janeiro eller til den merkelige teaterbygningen Teatro Amazonas fra 1897 midt i regnskogen i byen Manaus. Shoppingmulighetene er mange og gode, både i varehus og små butikker. Med lyntog er det bare 90 minutter mellom storbyene Rio de Janeiro og São Paulo. Du kan fin rekke å spise lunsj i Rio og middag i Sao Paulo. En familieferie i et feriehus i Brasil er noe man aldri vil glemme.

Utforsk reisemål rundt Brasil

Rio de Janeiro
5 488 ferieboliger
Rio Grande do Norte
311 ferieboliger
Bahia
2 178 ferieboliger
Pará
25 ferieboliger
Mato Grosso
18 ferieboliger
Minas Gerais
397 ferieboliger
Mato Grosso do Sul
17 ferieboliger
Maranhão
18 ferieboliger
Goiás
267 ferieboliger
Rio Grande do Sul
733 ferieboliger
São Paulo
9 842 ferieboliger
Piauí
16 ferieboliger
Paraná
199 ferieboliger
Ceará
685 ferieboliger
Santa Catarina
3 887 ferieboliger
Pernambuco
938 ferieboliger
Espírito Santo
410 ferieboliger
Paraíba
236 ferieboliger
Alagoas
640 ferieboliger
Sergipe
111 ferieboliger