Hvor bør jeg bo ved Bratislava, SK?

I 2018 har vi 51 feriehus du kan velge blant i nærheten av Bratislava. Med blant annet 47 leiligheter og 2 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Bratislava finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Bratislava?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Bratislava. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Rusovce stasjon: 48 ferieboliger
 • Bratislava sentralstasjon: 47 ferieboliger
 • Devínska Nová Ves stasjon: 47 ferieboliger
 • St. Martin's Cathedral: 46 ferieboliger
 • Hviezdoslavovo Square: 47 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Bratislava på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Bratislava?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 47 leiligheter i Bratislava. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Bratislava, finner du:

 • Hus: 2 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i Bratislava?

Absolutt! Homeaway har 12 ferieboliger i sentrum til leie i Bratislava. Du har også mange andre muligheter i Bratislava og omegn, som:

 • På en golfresort: 2 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med anbefales for familier i Bratislava?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med anbefales for familier for deg blant alle de 1 ferieboligene med anbefales for familier vi har i Bratislava. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Dra til Bratislava med sine historiske plasser

  Opplev Bratislava og alt det du finner av kultur, historie og museer her. De som reiser hit setter stor pris på de fotgjengervennlige gatene i byen. Når du drar hit vil du dessuten få vakre slott, hyggelige kaféer og monumenter. Kos deg med førsteklasses attraksjoner som Primates-palasset og St. Martins katedral. Dersom du har lyst på litt bedre plass, bør du vurdere å leie en feriebolig. Mange av utleieboligene har internettilgang, air condition og kjøkken.

  Attraksjoner i og rundt Bratislava

  Har du tid til overs og lurer på hva du bør gjøre når du besøker Bratislava? Ikke gå glipp av landemerker som Primates-palasset og St. Martins katedral eller unike kulturelle severdigheter som Bratislava bymuseum og Vinohardnicke-museet. Andre populære steder å besøke er for eksempel Nybroen, Bratislava-slott og Slavin-monumentet.