Guide til reisemålet

Dreux venter på deg med sin hyggelige lokalbefolkning

Nyt områdets festivaler, monumenter og interessante museer med en feriebolig i Dreux som base. De fotgjengervennlige gatene og den hyggelige lokalbefolkningen er veldig populært blant byens besøkende. Videre har byen dessuten både koselige kaffebarer og spennende butikker. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Dreux

Har du lyst å finne attraksjoner å besøke under oppholdet ditt? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og sjekk ut alt Dreux har å by på. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger under 5 mil unna sentrum:

 • Centre Aquatique Hodellia (17,3 km)
 • Golf Club de la Vaucouleurs (24 km)
 • Le Bois des Aigles (29,1 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Dreux

Dersom du heller vil reise med tog, kan du dra til Dreux stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Dreux, FR?

I 2019 har vi 40 feriehus du kan velge blant i nærheten av Dreux. Med blant annet 5 Bungalower og 20 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Dreux finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Dreux?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Dreux. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Dreux stasjon: 105 ferieboliger
 • Stade Joel-Cauchon: 106 ferieboliger
 • Dreux Saint-Louis kongelige kapell: 106 ferieboliger
 • Dreux museum for kunst og historie: 105 ferieboliger
 • Nonancourt stasjon: 124 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Dreux på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Bungalower i Dreux?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 5 Bungalower i Dreux. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Dreux, finner du:

 • Hus: 20 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 5 selvforsynte ferieboliger
 • Ettromsleiligheter: 7 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Leiligheter/sameie og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Dreux?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 9 ferieboligene med basseng vi har i Dreux. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.