Hvor bør jeg bo ved Moncloa – Arguelles, Madrid?

I 2018 har vi 1 158 feriehus du kan velge blant i nærheten av Moncloa – Arguelles. Med blant annet 1 052 leiligheter og 85 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Moncloa – Arguelles finner du på HomeAway.

Hvilket område er best å bo i når man reiser til Moncloa – Arguelles?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over områdene i Moncloa – Arguelles med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Malasana: 1 931 ferieboliger
 • Trafalgar: 935 ferieboliger
 • Adelfas: 55 ferieboliger
 • Arapiles: 796 ferieboliger
 • Sol: 2 189 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre områder.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Moncloa – Arguelles?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Moncloa – Arguelles. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Santa Teresa y San Jose kirke: 3 318 ferieboliger
 • Cerralbo-museet: 3 318 ferieboliger
 • Oeste Park: 3 287 ferieboliger
 • Cuartel General del Ejercito del Aire: 3 170 ferieboliger
 • Miguel de Cervantes-monumentet: 3 169 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Moncloa – Arguelles på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Moncloa – Arguelles?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 1 052 leiligheter i Moncloa – Arguelles. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Moncloa – Arguelles, finner du:

 • Hus: 85 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i Moncloa – Arguelles?

Absolutt! Homeaway har 355 ferieboliger i sentrum til leie i Moncloa – Arguelles. Du har også mange andre muligheter i Moncloa – Arguelles og omegn, som:

 • På en golfresort: 25 ferieboliger
 • Ved skibakkene: 6 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med anbefales for familier i Moncloa – Arguelles?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med anbefales for familier for deg blant alle de 136 ferieboligene med anbefales for familier vi har i Moncloa – Arguelles. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Moncloa – Arguelles venter på deg med sin romantiske stemning

  Områdets arkitektur og templer er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Moncloa – Arguelles. Denne byen er kjent for de romantiske omgivelsene og det familievennlige miljøet, og i tillegg til for å ha spennende butikker, nydelig planteliv og flotte restauranter. Noen av toppattraksjonene i området er Plaza Mayor, Pradomuseet og IFEMA - Feria de Madrid. Det kan være lurt å leie en feriebolig uansett om du skal på familieferie, romantisk ferie eller vennetur. Da kan dere få rikelig med plass, mulighet til å lage mat hjemme og god internettilgang.

  Attraksjoner i og rundt Moncloa – Arguelles

  Besøker du Moncloa – Arguelles for første gang, og lurer på hva du bør se? Noen av de familievennlige attraksjonene i området er Madrid zoologiske hage og akvarium, Parque Warner Madrid og Dalieda de San Francisco. Ikke gå glipp av landemerker som Plaza de España, San Antonio de la Florida eremitasje eller Santa Teresa y San Jose kirke. Hvis du har lyst å oppleve den vakre naturen, bør du ta en tur til Oeste-parken og Madrid Rio. Du kan tilbringe en dag med shopping på Calle de la Princesa og Principe Pio. Har du planer om å se en kamp eller delta på et arrangement? Skaff deg billetter til Vicente Calderon stadion eller Santiago Bernabéu stadion. Andre steder du bør få med deg når du er i området, er Plaza Mayor, Pradomuseet og IFEMA - Feria de Madrid.