Guide til reisemålet

Opplev omgivelser med vakre elver i Le Lude

Områdets monumenter og historie er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Le Lude. Den hyggelige lokalbefolkningen er noe av det besøkende setter stor pris på. Videre imponerer byen med et trivelig elveområde og flotte restauranter. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Le Lude

Er du på jakt etter severdigheter å utforske når du er i området? Ta en tur ut fra ferieboligen og sjekk ut alt det som gjør Le Lude så unikt. Dette er noen av de beste attraksjonene å se, som alle ligger under 5 mil fra sentrum av byen:

 • Zoo de la Fleche (14,9 km)
 • Centre aquatique L'Ilébulle (15,8 km)
 • Golf de Baugé (21,2 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Le Lude

Fly til Le Mans (LME-Arnage), den nærmeste flyplassen, 32,8 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, er det også mulig å fly til Angers (ANE-Angers - Loire), som ligger 36,3 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Le Lude, FR?

I 2019 har vi 82 feriehus du kan velge blant i nærheten av Le Lude. Med blant annet 33 Hus og 4 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Le Lude finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Le Lude?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Le Lude. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Château du Lude: 210 ferieboliger
 • Église Saint-Vincent: 210 ferieboliger
 • Museum for 24-timersløpet i Le Mans: 152 ferieboliger
 • Vivy stasjon: 534 ferieboliger
 • Église Saint-Symphorien: 295 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Le Lude på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Le Lude?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 33 Hus i Le Lude. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Le Lude, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 4 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 21 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 21 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Le Lude?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 31 ferieboligene med basseng vi har i Le Lude. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.