Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Jay

Oppdag den unike sjarmen til Jay med en privat feriebolig som utgangspunkt. Denne byen har noe for enhver. Ser du etter spesielle fasiliteter for ferien? Mange av ferieboligene våre har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Jay

Leter du etter attraksjoner å besøke når du er i byen? Ta en tur ut fra ferieboligen og sjekk ut alt som gjør Jay til et så morsomt sted å feriere. Her er noen av de beste attraksjonene å utforske, som alle ligger under 5 mil fra sentrum av byen:

  • Wilson Lake Country Club (12 km)
  • Titcomb Mountain skiområde (16,7 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Jay

Flyplassen som ligger nærmest er Augusta, Maine (AUG-Augusta State). Den ligger 39,5 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer reiseplanene dine, kan du vurdere å fly til Waterville, Maine (WVL-Robert Lafleur), som ligger 42,6 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Jay, ME, US?

I 2019 har vi 41 feriehus du kan velge blant i nærheten av Jay. Med blant annet 12 Hus og 2 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Jay finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Jay?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Jay. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • 49 Franklin: 443 ferieboliger
  • Smalls Falls: 436 ferieboliger
  • Belgrade Lakes golf: 199 ferieboliger
  • Rumford Falls: 444 ferieboliger
  • McLaughlin Gardens: 411 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Jay på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Jay?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 12 Hus i Jay. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Jay, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 27 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 27 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Jay?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 33 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Jay. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.