Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Kingston

Oppdag den unike sjarmen til Kingston med en privat feriebolig som utgangspunkt. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Transport

Transportmuligheter i og rundt Kingston

Flyplassen som ligger nærmest er Harrison, AR (HRO-Boone County regionale flyplass). Herfra er det bare 40,6 km til sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Kingston, AR, US?

I 2019 har vi 45 feriehus du kan velge blant i nærheten av Kingston. Med blant annet 13 Hus og 24 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Kingston finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Kingston?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 13 Hus i Kingston. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Kingston, finner du:

  • Hytter: 24 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 24 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 24 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Jakthytter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Kingston?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 3 ferieboligene med basseng vi har i Kingston. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.