Finn sted – Toledo

Hvor bør jeg bo ved Toledo, ES?

I 2018 har vi 153 feriehus du kan velge blant i nærheten av Toledo. Med blant annet 89 leiligheter og 16 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Toledo finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Toledo?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Toledo. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Toledo (XTJ-Toledo jernbanestasjon): 167 ferieboliger
 • Toledo stasjon: 170 ferieboliger
 • Convento de San Pedro Martir: 169 ferieboliger
 • El Salvador kirke: 169 ferieboliger
 • San Martin-broen: 168 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Toledo på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Toledo?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 89 leiligheter i Toledo. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Toledo, finner du:

 • Hus: 16 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 5 selvforsynte ferieboliger
 • Gods: 2 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i Toledo?

Absolutt! Homeaway har 59 ferieboliger i sentrum til leie i Toledo. Du har også mange andre muligheter i Toledo og omegn, som:

 • På en golfresort: 47 ferieboliger
 • På landsbygda: 16 ferieboliger
 • I en landsby: 9 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Toledo?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 2 ferieboligene med sauna vi har i Toledo. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Toledo vil trollbinde deg med sine historiske plasser

  Nyt områdets kunst, historie og arkitektur med en feriebolig i Toledo. De som reiser hit setter stor pris på de fotgjengervennlige gatene i byen. Når du drar hit vil du dessuten få flotte katedraler, spennende museer og monumenter. Toledo katedral, Alcazar og Plaza de Zocodover er noen av de flotteste attraksjonene du finner her. Det kan være lurt å leie en feriebolig uansett om du skal på familieferie, romantisk ferie eller vennetur. Da kan dere få rikelig med plass, mulighet til å lage mat hjemme og god internettilgang.

  Attraksjoner i og rundt Toledo

  Lurer du på hva du bør se når du besøker Toledo? Ikke gå glipp av landemerker som Toledo katedral og Alcazar eller unike kulturelle severdigheter som Museum for sykehuset i Tavera og Museum for spansk magi. Andre populære steder å besøke er for eksempel Plaza de Zocodover, Santa María la Blanca synagoge og San Juan de los Reyes kloster.