Guide til reisemålet

Dra til Villafranca Montes de Oca med sine landlige omgivelser

Nyt blant annet historie når du drar til Villafranca Montes de Oca. De fotgjengervennlige gatene og den hyggelige lokalbefolkningen er veldig populært blant byens besøkende. Videre har byen dessuten både et fantastisk uteliv og flotte restauranter. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

Aktiviteter

Sightseeing i og rundt Villafranca Montes de Oca

Har du lyst å finne severdigheter å utforske når du er i byen? Ta en tur ut fra ferieboligen og opplev alt det som er så gøy med Villafranca Montes de Oca. Her er noen av de beste attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Fuentemolinos-hulen (5,7 km)
  • Riocerezo Campo De Golf (23,1 km)
Transport

Transport i og rundt Villafranca Montes de Oca

Flyplassen som ligger nærmest er Burgos (RGS-Villafria). Den ligger 25,5 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Villafranca Montes de Oca, ES?

I 2019 har vi 26 feriehus du kan velge blant i nærheten av Villafranca Montes de Oca. Med blant annet 2 Hus og 3 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Villafranca Montes de Oca finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Villafranca Montes de Oca?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Villafranca Montes de Oca. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Apostelen Jakob-kirken: 76 ferieboliger
  • Valdezcaray: 129 ferieboliger
  • Riocerezo Campo De Golf: 68 ferieboliger
  • Santa Maria kirke: 90 ferieboliger
  • Roble centenario: 80 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Villafranca Montes de Oca på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Villafranca Montes de Oca?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 2 Hus i Villafranca Montes de Oca. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Villafranca Montes de Oca, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 3 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 20 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 20 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Villafranca Montes de Oca?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 5 ferieboligene med basseng vi har i Villafranca Montes de Oca. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.