Finn sted – Qender

Hvor bør jeg bo ved Qender, Sarandë?

I 2018 har vi 51 feriehus du kan velge blant i nærheten av Qender. Med blant annet 47 leiligheter og 2 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Qender finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Qender?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Qender. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Butrint: 77 ferieboliger
  • Barbati Beach: 1 361 ferieboliger
  • St. Spyridon kirke: 1 432 ferieboliger
  • Den gamle festningen: 1 435 ferieboliger
  • Dassia Beach: 1 416 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Qender på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Qender?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 47 leiligheter i Qender. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Qender, finner du:

  • Hus: 2 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig på stranden i Qender?

Absolutt! Homeaway har 11 ferieboliger på stranden til leie i Qender. Du har også mange andre muligheter i Qender og omegn, som:

  • Ved vannet: 7 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med anbefales for familier i Qender?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med anbefales for familier for deg blant alle de 7 ferieboligene med anbefales for familier vi har i Qender. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.