Hvor bør jeg bo ved Alii Cove, Kailua-Kona?

I 2019 har vi 36 feriehus du kan velge blant i nærheten av Alii Cove. Med blant annet 28 Leiligheter/sameie og 7 Townhouse, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Alii Cove finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Alii Cove?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Alii Cove – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Keauhou: 1 825 ferieboliger
 • Kona Palisades: 182 ferieboliger
 • Kahaluu Bay: 693 ferieboliger
 • Alii Heights: 205 ferieboliger
 • Keauhou Mauka: 23 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie nær Alii Cove?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 28 Leiligheter/sameie nær Alii Cove. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Alii Cove, finner du:

 • Townhouse: 7 ferieboliger
 • Ettromsleiligheter: 2 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Alii Cove?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 30 ferieboligene med basseng vi har nær Alii Cove. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Alii Cove?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 36 ferieboliger med onlinebooking og 23 med øyeblikkelig bekreftelse nær Alii Cove. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Alii Cove!

   Utforsk reisemål rundt Alii Cove