Hvor bør jeg bo ved Schleswig-Holstein, DE?

I 2018 har vi 16 461 feriehus du kan velge blant i nærheten av Schleswig-Holstein. Med blant annet 12 355 Leiligheter/sameie og 3 574 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Schleswig-Holstein finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære reisemålene i Schleswig-Holstein?

Det finnes mange flotte steder å besøke i Schleswig-Holstein, enten du skal på lang ferie eller bare vil ta en helgetur. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære reisemålene de følgende:

 • Lübeck: 3 756 ferieboliger
 • Flensburg: 501 ferieboliger
 • Kiel: 778 ferieboliger
 • Travemünde: 793 ferieboliger
 • Timmendorfer Strand: 3 665 ferieboliger

HomeAway gir deg muligheten til å oppdage mange andre populære reisemål i Schleswig-Holstein! Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger på andre populære reisemål.

Hvilke er de viktigste byene man bør oppleve i Schleswig-Holstein?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over byene i Schleswig-Holstein med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for det perfekte urbane avbrekket!

 • Lübeck: 3 756 ferieboliger
 • Flensburg: 501 ferieboliger
 • Kiel: 778 ferieboliger
 • Timmendorfer Strand: 3 665 ferieboliger
 • Laboe: 725 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre byer.

Er det mulig å finne ferieboliger i nærheten når jeg flyr til Schleswig-Holstein?

Ja, selvfølgelig! Utleierne våre tilbyr et stort utvalg av selvforsynte ferieboliger nær flyplassene. Blant flyplassene med et bredt utvalg av selvforsynte ferieboliger i Schleswig-Holstein, finner du:

 • Flensburg (FLF-Flensburg-Schäferhaus): 695 selvforsynte ferieboliger
 • Schleswig (WBG-Schleswig luftbase): 596 selvforsynte ferieboliger
 • Norderstedt (ZOV): 422 selvforsynte ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du leter etter ferieboliger i nærheten av andre flyplasser.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Schleswig-Holstein?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder å besøke i Schleswig-Holstein. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av, om det så er en lang ferie eller bare en helgetur, de følgende:

 • Flensburg stasjon: 792 ferieboliger
 • Ostseeresort Olpenitz: 1 857 ferieboliger
 • Olympiazentrum Schilksee: 2 002 ferieboliger
 • Ostseestation Priwall: 5 133 ferieboliger
 • Lübeck Hochschulstadtteil stasjon: 3 572 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Schleswig-Holstein på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bare skriv inn reisemålet du vil til i søkefeltet vårt, så får du frem en rekke ferieboliger som burde friste.

Ferie i Schleswig-Holstein

Schleswig-Holstein er den nordligste av de tyske delstatene. Her er det en variert og attraktiv natur i tillegg til flere vakre byer. Dessuten en rekke fritids- og temaparker i tillegg til musèer og andre severdigheter du kan nå fra ditt feriehus.

Schleswig-Holsteins beliggenhet

Schleswig-Holstein har felles grense med Danmark i nord og ligger mellom Nordsjøen i vest og Østersjøen i øst og har mye å tilby deg med feriebolig her. Flensburg er den første byen vi kommer til etter å ha krysset grensen fra Jylland i Danmark. Det er en sjarmerende småby for ferie i ferieleilighet med sine vakre fasader i den historiske gamlebyen med sitt bakkete landskap.

Severdigheter i Schleswig-Holstein

Lübeck ble en gang i tiden kalt Hansadronningen. Gamlebyen ligger omsluttet av vann på alle kanter, og både byens flere bygninger her er oppført på UNESCOs verdensarvliste. Lübeck er kjent for mye, og noe man må smake på er byens utsøkte marsipan. Nasjonalparken Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer er den største nasjonalparken i Sentral-Europa og står på UNESCOs verdensarvliste fra 2009. Den strekker seg fra den danske grensen og sørover til munningen av elven Elbe og er på sine steder 40 km bred. Den omfatter også flere av de Nordfrisiske øyene. Den er 4 410 km² i areal og 68 % er sjø, mens 30 % er underlagt tidevannets bevegelser og blir tidvis tørrlagt. Det som er tørt land er sletter dekket med vekster som tåler salt.

Fritidsmuligheter i Schleswig-Holstein

Kiel er hovedstaden, god kjent for mange nordmenn som innfallsporten til Tyskland med ferge fra Oslo eller Gøteborg. Selv om det for mange er shopping som gjelder her, er det mange vakre strender man kan vandre langs fra sin feriebolig og beundre de store skipene som ferdes gjennom Nord-Ostsee-Kanal. Yachthavnen kan også være verdt å ta en nærmer titt på med sine besøkende båter fra mange land. I Schleswig-Holstein vil du trives, enten du velger feriehus eller ferieleilighet som feriebolig under oppholdet.