Hvor bør jeg bo ved Marketplace Lodge, Whistler?

I 2019 har vi 35 feriehus du kan velge blant i nærheten av Marketplace Lodge. Med blant annet 26 Leiligheter/sameie og 7 Townhouse, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Marketplace Lodge finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Marketplace Lodge?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Marketplace Lodge – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Alpine Meadows: 35 ferieboliger
 • Whistler Blackcomb Ski Resort: 1 783 ferieboliger
 • Whistler Cay Estates: 962 ferieboliger
 • Upper Village: 1 432 ferieboliger
 • Nordic Estates: 248 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie nær Marketplace Lodge?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 26 Leiligheter/sameie nær Marketplace Lodge. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Marketplace Lodge, finner du:

 • Townhouse: 7 ferieboliger
 • Ettromsleiligheter: 3 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Marketplace Lodge?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 7 ferieboligene med basseng vi har nær Marketplace Lodge. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Marketplace Lodge?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 35 ferieboliger med onlinebooking og 30 med øyeblikkelig bekreftelse nær Marketplace Lodge. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Marketplace Lodge!