Hvor bør jeg bo ved Playa Blanca, ES?

I 2018 har vi 3 153 feriehus du kan velge blant i nærheten av Playa Blanca. Med blant annet 1 418 Villaer og 987 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Playa Blanca finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Playa Blanca?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Playa Blanca. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Las Coloradas slott: 4 652 ferieboliger
 • Marina Rubicon: 4 578 ferieboliger
 • Aqualava vannpark: 4 607 ferieboliger
 • Roja-fjellet: 4 534 ferieboliger
 • Nuestra Señora del Carmen-plassen: 4 622 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Playa Blanca på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Villaer i Playa Blanca?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 1 418 Villaer i Playa Blanca. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Playa Blanca, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 987 selvforsynte ferieboliger
 • Ettromsleiligheter: 974 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 593 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg leie en feriebolig strand i Playa Blanca?

Absolutt! Homeaway har 1 101 ferieboliger strand til leie i Playa Blanca. Du har også mange andre muligheter i Playa Blanca og omegn, som:

 • Golfbane: 519 ferieboliger
 • Fjell: 358 ferieboliger
 • Landsby: 341 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med høy barnestol i Playa Blanca?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med høy barnestol for deg blant alle de 863 ferieboligene med høy barnestol vi har i Playa Blanca. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Ferie i Playa Blanca

  Playa Blanca er en tidligere fiskerlandsby som ligger på sydspissen av Lanzarote, en av Kanariøyene som ligger i Atlanterhavet vest for Afrika. Velger du å leie feriehus i Playa Blanca, er du sikret et varmt og stabilt klima, med lite nedbør, mye sol og temperaturer på over 20 grader året rundt. Det er ikke overraskende at destinasjonen er særlig attraktiv for nordboere som ønsker seg sol og sommer i vintermånedene. Playa Blanca har utviklet seg til å bli en populær turistdestinasjon, men har samtidig bevart mye av sin opprinnelige fiskerlandsby-sjarme. Playa Blanca betyr hvit strand, og dette er naturligvis hva du finner her; Hvite sandstrender, som for eksempel Playa Dorada, Playa Flamingo og Playa de Papagyo. Å leie feriehus i Playa Blanca er et perfekt valg for en avslappende ferie på Kanariøyene.

  Severdigheter i nærheten av ditt feriehus i Playa Blanca

  Med en leilighet i Playa Blanca, ligger alt til rette for barnefamilier og andre som ønsker en rolig ferie. De hvite strendene som stedet har sitt navn etter, er naturlig nok det som lokker flest turister til Playa Blanca, og du har et rikt utvalg å velge mellom; Playa Dorada er den største av strendene i området, mens Playa Flamingo har gyllen sand og er godt egnet for barn. Playa Papagayo ligger i en nasjonalpark et stykke unna byen, hvor du virkelig kan finne roen og koble av. Bystranden i Playa Blanca er også ren og sjarmerende, og her har du fordelen av at det er barer og restauranter i umiddelbar nærhet. Ellers finnes det en sympatisk marina, Rubicon Marina, hvor det er fint å spasere enten på dagtid eller for å se kveldslysene når mørket faller på. Marinaen er relativt nybygget og her finner du mange restauranter, barer og butikker. Store deler av anlegget er bygget på påler og har blitt veldig fargerikt og fint. I nærheten av marinaen finner du også et gammelt, rundt vakttårn, Castilllo de las Coloradas, som utgjør en kontrast i tid mot det moderne marinaanlegget.

  Fritidsaktiviteter i nærheten av din feriebolig i Playa Blanca

  Solbading, strandliv og avslapning på de hvite, lange strendene er hovedaktiviteten for mange som velger å dra på ferie til Playa Blanca. Det er allikevel gode muligheter for både dykking og vindsurfing for dem som ønsker å være i aktivitet. Du finner sykkelutleie flere steder, slik at du kan utforske nærområdene i Playa Blanca på egenhånd. Den nye marinaen er full av adspredelser som restaurantbesøk, shopping og spaserturer, og huser to ganger i uka et marked hvor du kan finne lokalproduserte smykker og andre kunst- og håndverksprodukter. I Puerto del Carmen, som ligger 24 km unna Playa Blanca, ligger det en flott attenhulls golfbane, og mot nordvest finner du nasjonalparken Timanfaya. Ta en guidet busstur gjennom det imponerende, vulkanske landskapet i denne parken, og gjør et stopp på kafeen som griller maten din på jordvarmen. Playa Blanca har også en livlig havn, hvor det blant annet går båter til Fuerteventura. Selv om Playa Blanca i hovedsak er en rolig destinasjon, finnes det også en rekke klubber og cocktailbarer for deg som liker å kombinere strandlivet med litt festivitas om kvelden. Hvis du kommer til Playa Blanca i karnevalsesongen, er du nødt du få med deg denne lokale feiringen, som er morsom både for store og små.

  Spis & drikk på ferie i Playa Blanca

  Kjøkkenet på Kanariøyene er en spennende blanding av urinnvånernes kokkekunst, med innslag av kjøkkenet til de ulike folkegruppene og kulturene som etter hvert kom til Kanariøyene. Slik har historien satt sine spor i matkulturen. Det gunstige klimaet gjør at øyene er rike på lokale produkter, og havet er en viktig råvarekilde. Hvis du leier feriehus i Playa Blanca, må du få med deg et måltid med nytrukket fisk på en av restaurantene på marinaen eller langs strandpromenaden. Prøv gjerne et glass hvitvin fra Lanzarote til fisken, da de utgjør en perfekt match. Sødmefulle og aromatiske, krydrede retter er typisk. Få med deg den tradisjonsrike potetsuppen, som er mer smakfull og spennende enn du kanskje skulle tro. De lokale potetene er nydelige og ofte dyppes de i gode sauser, mojos. Kanariøyene befinner seg midt i et spiskammer for sjømat, og det er mange ulike slag fisk i de lokale farvannene. Prøv også spekematen - som overalt i Spania er førsteklasses - og nyt godt av at du er i et tropisk område, da tropiske frukter som mango, ananas, bananer og avokado smaker himmelsk her.

  Slik kan du reise til Playa Blanca

  Det går an å bestille chartertur med kun fly hos mange reiseoperatører, hvis du vil leie feriebolig i Playa Blanca. Beregnet flytid fra Oslo er da i underkant av seks timer. Ellers er det flere flyselskap som har flygninger fra Norge til Lanzarote, men du må regne med en mellomlanding. Fra flyplassen i Playa Blanca tar det omtrent førti minutter å kjøre inn til sentrum. Du kan velge å ta taxi eller buss 261, med avganger hver halvtime på ukedagene, og i tillegg er det mange som tilbyr leiebil med sjåfør. Veiene på Lanzarote holder god standard og det er godt alternativ å leie bil på flyplassen. Da kan du utforske nærområdene rund Playa Blanca og den enestående øya Lanzarote på egenhånd.

  Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Playa Blanca

  Håper du å finne ting å gjøre i byen? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og sjekk ut alt det som gjør Playa Blanca så unikt. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger under 5 mil fra sentrum av byen:

  • Aqualava vannpark (2 km)
  • Acua vannpark (15,8 km)
  • Rubicon vingård (15,9 km)
  • La Geria vingård (15,9 km)
  • Lanzarote golfhotell (18,6 km)
  • Rancho Texas Park Zoo (18,9 km)

  Utforsk strendene og andre trekk ved naturen i Playa Blanca

  Playa Blanca er kjent for øyene og sandstrendene. Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil ikke Playa Blanca skuffe deg. Dette er et par av områdets mest bergtakende severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Dorada strand (0,1 km)
  • Playa Flamingo (1,9 km)
  • Roja-fjellet (3,1 km)
  • Playa Papagayo (3,2 km)
  • Playa Papagayo (4,1 km)
  • Los Charcones (5,7 km)