Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Hecklingen

Oppdag den unike sjarmen til Hecklingen med en privat feriebolig som utgangspunkt. Denne byen har noe for enhver. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Transport

Transportmuligheter i og rundt Hecklingen

Fly til Hecklingen (CSO – Magdeburg – Cochstedt), den nærmeste flyplassen, som ligger 2,5 km fra sentrum av byen.

Hvor bør jeg bo ved Hecklingen, DE?

I 2019 har vi 17 feriehus du kan velge blant i nærheten av Hecklingen. Med blant annet 5 Hus og 11 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Hecklingen finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Hecklingen?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Hecklingen. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Quedlinburg slott: 838 ferieboliger
  • Magdeburg domkirke: 76 ferieboliger
  • St Nikolai-kirken: 812 ferieboliger
  • Schönebeck-Felgeleben stasjon: 72 ferieboliger
  • Millenniumtårnet: 74 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Hecklingen på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Hecklingen?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 5 Hus i Hecklingen. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Hecklingen, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 11 selvforsynte ferieboliger
  • Ettromsleiligheter: 11 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Hecklingen?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 10 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Hecklingen. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.