Hvor bør jeg bo ved Alicante (provins), ES?

HomeAway er sidene som lar deg skape din egen skreddersydde og unike ferie, med 17 313 feriehus i Alicante (provins). Bo med familie og venner i ett av 7 457 Leiligheter/sameie eller 7 331 Ettromsleiligheter . Mye bedre enn hotell!

Hvilke er de mest populære reisemålene i Alicante (provins)?

Det finnes mange flotte steder å besøke i Alicante (provins), enten du skal på lang ferie eller bare vil ta en helgetur. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære reisemålene de følgende:

 • Torrevieja: 3 422 ferieboliger
 • Costa Blanca: 18 405 ferieboliger
 • Altea: 6 890 ferieboliger
 • Alicante: 2 237 ferieboliger
 • Calpe: 8 401 ferieboliger

HomeAway gir deg muligheten til å oppdage mange andre populære reisemål i Alicante (provins)! Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger på andre populære reisemål.

Hvilke er de viktigste byene man bør oppleve i Alicante (provins)?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over byene i Alicante (provins) med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for det perfekte urbane avbrekket!

 • Torrevieja: 3 422 ferieboliger
 • Altea: 6 890 ferieboliger
 • Alicante: 2 237 ferieboliger
 • Calpe: 8 401 ferieboliger
 • El Albir: 4 528 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre byer.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Alicante (provins)?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder å besøke i Alicante (provins). Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av, om det så er en lang ferie eller bare en helgetur, de følgende:

 • Albir-stranden: 9 682 ferieboliger
 • La Zenia-stranden: 4 664 ferieboliger
 • Alicante havn: 2 012 ferieboliger
 • Albir Marina: 10 910 ferieboliger
 • Jávea havn: 10 719 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Alicante (provins) på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bare skriv inn reisemålet du vil til i søkefeltet vårt, så får du frem en rekke ferieboliger som burde friste.

Ferie på Costa Blanca

Spanias Costa Blanca regnes for å være et av de varmeste steder i Europa om vinteren, og med sine 320 årlige solskinnsdager er det kanskje ikke vanskelig å forstå hvorfor stedet har blitt så populært for solsultne turister. Costa Blanca består av en enorm strandlinje fra Denia i nord til Aguilas i sør. Kystlinjen lokker med pudderhvite sandstrender, palmetrær og det knallblå Middelhavet som strekker seg ut så langt øyet kan se. Kjente feriesteder som Alicante og Benidorm ligger her, men Costa Blanca byr også på små, sjarmerende kystbyer. Flere ferierende ønsker å leie feriehus i Costa Blanca og det er en rekke flotte hus og leiligheter til leie like ved stranden.

Severdigheter i nærheten av ditt feriehus på Costa Blanca

Hovedbyen Alicante har en kosmopolitisk sjarm og et pulserende natteliv. Her er det brede gater, fortauskafeer og historie samt det flotte eventyrlige slottet Castillo de Bárbara som ligger høyt på toppen av en klippe. Slottet var opprinnelig bygget av maurerne, men er nå en kombinasjon av forskjellige stiler ettersom det har blitt ødelagt og oppbygget så mange ganger. Dryppsteinsgrotten Cuevas De Canalobre utenfor Alicante er en 150 meter lang grotte med flotte dryppsteiner, hvorav noen er opptil 12 meter lange. Grottene ble blant annet brukt som skjulested under den spanske borgerkrigen. Den fantastiske palmeskogen i Elche med flere hundre år gamle trær er også et populært reisemål. Storbyen Valencia har en interessant historie og gamlebyen bugner av arkitektur fra forskjellige tidsepoker. I katedralen her finner du begeret som sies å være den hellige gral, ifølge den katolske kirken. Reis også langs kysten og stikk innom de små romantiske fiskerlandsbyene og nyt den flotte utsikten. Med en feriebolig, en leilighet eller et feriehus på Costa Blanca er det lett å ta en dagsutflukt eller flere.

Fritidsaktiviteter i nærheten av din feriebolig på Costa Blanca

Vannsport er veldig populært i Costa Blanca og strendene byr på alt fra vannski, vindsurfing og båtturer til svømming og soling. Delfin- og sjøløveshowene i vannparken Mundomar i Benidorm tiltrekker mange turister, spesielt barnefamilier. Guadalestdalen har en pittoresk landsby og vakker natur med blomstrende kirsebærtrær, lyseblå innsjø og bratte klipper. Dette er et ypperlig område for turgåing eller sykling, for de ekstra spreke. For golfentusiaster er det flere golfbaner på Costa Blanca. Lei en feriebolig og gled deg til deilig ferie med mange fritidsaktiviteter på Costa Blanca!

Shopping & kultur i nærheten av din feriebolig på Costa Blanca

Spanjoler er opptatte av mote og det finnes mange kles- og skobutikker på Costa Blanca. Men området er også kjent for fargeglad keramikkunst og landsbyen Manises utenfor Valencia byr på det beste innenfor spansk keramikk. Valencias overdådige innendørs markedshall Mercade Colón er en vakker bygning verdt en titt, i tillegg finner man også et godt utvalg av vin og souvenirer. El Corte Inglés er Spanias største kjøpesenter hvor du kan finne alt fra serranoskinke til vannski. De har avdelinger i de store byene slik som Alicante og Valencia. Også for historie- og kulturinteresserte har Costa Blanca mye å by på. Arkitektur, gamle ruiner, slott og monumenter gir innblikk i stedets historie, fra romertiden til maurerne. Forhistoriske hulemalerier kan sees i Castell de Castells ved El Pla de Petracos og La Sarga i Alcoy. Planlegg din reise til Costa Blanca, lei et feriehus og opplev den deilige spanske kysten selv!

Utforsk reisemål rundt Alicante (provins)

Torrevieja
3 422 ferieboliger
Altea
6 890 ferieboliger
Alicante
2 237 ferieboliger
Calpe
8 401 ferieboliger
El Albir
4 528 ferieboliger
Villajoyosa
2 427 ferieboliger
La Zenia
3 049 ferieboliger
Jávea
9 727 ferieboliger
El Campello
1 853 ferieboliger
Cabo Roig
2 933 ferieboliger
Denia
10 430 ferieboliger
Gran Alacant
1 083 ferieboliger
Santa Pola
1 778 ferieboliger
L'Alfas del Pi
4 343 ferieboliger
Mil Palmeras
2 769 ferieboliger
Playa Flamenca
3 064 ferieboliger
Quesada
3 169 ferieboliger
Punta Prima
3 160 ferieboliger
Guardamar del Segura
3 373 ferieboliger
La Mata
3 135 ferieboliger