Guide til reisemålet

Iron River og området rundt venter på deg med sin hyggelige lokalbefolkning

Innsjøene, elvene og parkene gjør at en tur til Iron River er så unikt. Denne byen er godt likt for gode skiforhold, muligheter for snøscooterturer og vakre turstier, og den hyggelige lokalbefolkningen og det vakre landskapet setter dessuten prikken over i-en. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom og noen av dem har til og med boblebad - perfekt for et avslappende avbrekk.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Iron River

Er du på jakt etter severdigheter å utforske når du er i byen? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og utforsk alt det som gjør Iron River så unikt. Her er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger under 5 mil fra sentrum av byen:

 • Ski Brule (8,2 km)
 • George Young Golf Course (10,1 km)
 • Keyes Peak Ski Hill (34,2 km)
Vær

Gjennomsnittsværet for ulike sesonger i Iron River

Reisende elsker Iron River på grunn av forholdene for ski. Dersom du liker vinteraktiviteter, er februar, januar, desember og november de beste månedene å reise. Da ligger snømengden på rundt 28.90 cm og temperaturene ligger i gjennomsnitt på -17°C.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Iron River

Uansett om du er en eventyrlysten reisende, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, vil du få den perfekte ferien i Iron River. Her er noen av områdets mest bemerkelsesverdige severdigheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • Ice Lake Park (2 km)
 • Pentoga Park (11,7 km)
 • Bewabic State Park (16,7 km)
Transport

Transport i og rundt Iron River

Flyplassen som ligger nærmest er Iron Mountain, Michigan (IMT-Ford). Herfra er det bare 50,9 km til sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Iron River, MI, US?

I 2019 har vi 86 feriehus du kan velge blant i nærheten av Iron River. Med blant annet 24 Hytter og 29 Hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Iron River finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Iron River?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Iron River. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Ice Lake Park: 38 ferieboliger
 • Ski Brule: 52 ferieboliger
 • Silver Mountain: 24 ferieboliger
 • Three Lakes Center for the Arts: 421 ferieboliger
 • Bond Falls: 34 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Iron River på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hytter i Iron River?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 24 Hytter i Iron River. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Iron River, finner du:

 • Hus: 29 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 24 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 24 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Skihytter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Iron River?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 66 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Iron River. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.