Guide til reisemålet

Book en feriebolig for turen din til Arzens

Opplev den unike karakteren til Arzens ved å bo i en feriebolig. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Dersom du ser etter et overnattingssted med rikelig med plass til å gjøre hyggelige ting med med venner og familie, har HomeAway mye å velge i. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken og fasiliteter for å vaske klær - perfekt når mange skal reise sammen.

Transport

Transportmuligheter i og rundt Arzens

Fly til Carcassonne (CCF-Pays Cathare), den nærmeste flyplassen, som ligger 8,5 km fra sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du bestille fly til Castres (DCM-Mazamet), som ligger 39,8 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Arzens, FR?

I 2019 har vi 688 feriehus du kan velge blant i nærheten av Arzens. Med blant annet 245 Hus og 207 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Arzens finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Arzens?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Arzens. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Carcassonne stasjon: 1 259 ferieboliger
  • Slottet i Lastours: 1 175 ferieboliger
  • Verzeille stasjon: 1 206 ferieboliger
  • Couiza-Montazels stasjon: 710 ferieboliger
  • Porte Narbonnaise: 1 300 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Arzens på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Arzens?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 245 Hus i Arzens. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Arzens, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 207 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 73 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 74 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Arzens?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 321 ferieboligene med basseng vi har i Arzens. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.