Hvor bør jeg bo ved Keauhou Estates, Kailua-Kona?

I 2019 har vi 33 feriehus du kan velge blant i nærheten av Keauhou Estates. Med blant annet 30 Hus og 2 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Keauhou Estates finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Keauhou Estates?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Keauhou Estates – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Opihihale: 147 ferieboliger
 • Kona Palisades: 184 ferieboliger
 • Kahaluu Bay: 686 ferieboliger
 • Kona Paradise: 33 ferieboliger
 • Alli Heights: 203 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Hus nær Keauhou Estates?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 30 Hus nær Keauhou Estates. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Keauhou Estates, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 2 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Keauhou Estates?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 29 ferieboligene med basseng vi har nær Keauhou Estates. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Keauhou Estates?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 33 ferieboliger med onlinebooking og 21 med øyeblikkelig bekreftelse nær Keauhou Estates. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Keauhou Estates!

   Utforsk reisemål rundt Keauhou Estates