Finn sted – Ratece

Hvor bør jeg bo ved Ratece, SI?

I 2018 har vi 59 feriehus du kan velge blant i nærheten av Ratece. Med blant annet 35 leiligheter og 19 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Ratece finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Ratece?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Ratece. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Planica hoppbakke: 213 ferieboliger
 • Bohinj-sjøen: 350 ferieboliger
 • Weißenstein Gummern stasjon: 748 ferieboliger
 • Villach vest stasjon: 700 ferieboliger
 • Finkenstein Faak am See stasjon: 581 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Ratece på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Ratece?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 35 leiligheter i Ratece. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Ratece, finner du:

 • Hus: 19 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig ved skibakkene i Ratece?

Absolutt! Homeaway har 37 ferieboliger ved skibakkene til leie i Ratece. Du har også mange andre muligheter i Ratece og omegn, som:

 • På en golfresort: 30 ferieboliger
 • Ved fjellet: 27 ferieboliger
 • I en landsby: 20 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med sauna i Ratece?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med sauna for deg blant alle de 2 ferieboligene med sauna vi har i Ratece. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Opplev unike omgivelser med vakker natur i Ratece

  Reis til Ratece og lei en feriebolig og opplev stedet på sitt aller beste. Noe av det som er mest populært med byen er at den har gode skiforhold. Noen av toppattraksjonene i området er Finkenstein slott, Faak-innsjøen og Landskron slott. En feriebolig kan gjøre oppholdet ditt komplett. Mange av boligene har både kjøkken og vaskerom.

  Attraksjoner i og rundt Ratece

  Ser du etter ting du kan gjøre når du skal til Ratece? Besøkende som er på leting etter severdigheter i nærheten, kan ta turen til Finkenstein slott og Landskron slott. Ta en tur til herlige grønne lunger som Faak-innsjøen, Zelenci naturreservat og Laghi di Fusine. De som setter pris på vinteraktiviteter, kan dra til Planica hoppbakke og Villach skiområde her i byen. Legg Kransjka Gora skiområde, Jasna-sjøen og Golf Country Club Tarvisio til på lista over steder du bør besøke.