Hvor bør jeg bo ved Bojong Rawalumbu, ID?

I 2019 har vi 36 feriehus du kan velge blant i nærheten av Bojong Rawalumbu. Med blant annet 32 Leiligheter/sameie og 33 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Bojong Rawalumbu finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Bojong Rawalumbu?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Bojong Rawalumbu. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Jakarta Cawang stasjon: 191 ferieboliger
  • Pasar Baru: 191 ferieboliger
  • Taman Mini Indonesia Indah: 186 ferieboliger
  • Purna Bhakti Pertiwi-museet: 188 ferieboliger
  • Jakarta Rawa Buaya stasjon: 188 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Bojong Rawalumbu på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Bojong Rawalumbu?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 32 Leiligheter/sameie i Bojong Rawalumbu. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Bojong Rawalumbu, finner du:

  • Ettromsleiligheter: 33 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Bojong Rawalumbu?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 16 ferieboligene med basseng vi har i Bojong Rawalumbu. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.