Hvor bør jeg bo ved Montebello, Whistler?

I 2019 har vi 34 feriehus du kan velge blant i nærheten av Montebello. Med blant annet 3 Hus og 31 Townhouse, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Montebello finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Montebello?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Montebello – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

  • Alpine Meadows: 35 ferieboliger
  • Whistler Blackcomb Ski Resort: 1 771 ferieboliger
  • Whistler Cay Estates: 962 ferieboliger
  • Upper Village: 1 432 ferieboliger
  • Nordic Estates: 248 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Hus nær Montebello?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 3 Hus nær Montebello. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Montebello, finner du:

  • Townhouse: 31 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med internett/wi-fi nær Montebello?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med internett/wi-fi blant de 33 ferieboligene med internett/wi-fi vi har nær Montebello. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

    Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Montebello?

    Ja, Homeaway har et utvalg av 34 ferieboliger med onlinebooking og 15 med øyeblikkelig bekreftelse nær Montebello. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Montebello!