AsyncDestinationUrgency
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncDestinationInfographic
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
AsyncExploreBookEnjoy
Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Norrbottens län

Parkene og de fantastiske omgivelsene vil garantert gjøre turen til Norrbottens län uforglemmelig. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom og noen av dem har til og med boblebad - perfekt for et avslappende avbrekk.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Norrbottens län

Håper du å finne severdigheter å utforske i området? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og utforsk alt Norrbottens län har å by på. Her er noen av de mest populære attraksjonene å besøke, som alle ligger under 5 mil unna sentrum:

  • Dundret skiområde (32,8 km)
  • Gällivare-Malmbergets golfklubb (38,7 km)
Natur

Få flotte naturopplevelser i Norrbottens län

Uansett om du er en ekte friluftsentusiast, eller bare har lyst å nyte det nydelige landskapet, er Norrbottens län et ypperlig sted å reise. Dette er et par av områdets mest bemerkelsesverdige særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

  • Muddus nasjonalpark (3,5 km)
  • Dundret (32,9 km)
Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Norrbottens län

Flyplassen som ligger nærmest er Gällivare (GEV). Herfra er det bare 39,9 km til sentrum.

Dersom du foretrekker å ta tog, er Gällivare Porjus stasjon, Jokkmokk stasjon og Nattavaara stasjon de største stasjonene i området.

Hvor bør jeg bo ved Norrbottens län, SE?

I 2020 har vi 46 feriehus du kan velge blant i nærheten av Norrbottens län. Med blant annet 34 Hus og 6 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Norrbottens län finner du på HomeAway.