Guide til reisemålet

Dra til Skowhegan med sitt underholdningstilbud

Opplev Skowhegan og alt det du finner av underholdning, kunst og interessante museer her. Den hyggelige lokalbefolkningen er noe av det besøkende setter stor pris på. Videre imponerer byen med spennende butikker og flotte restauranter. Ser du etter spesielle fasiliteter for ferien? Mange av ferieboligene våre har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Skowhegan

Leter du etter de beste tingene å se og gjøre når du er i området? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og opplev alt det som er så gøy med Skowhegan. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • JW Parks golfbane (22,2 km)
  • Belgrade Lakes golf (31,4 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Skowhegan

Fly til Waterville, Maine (WVL-Robert Lafleur), den nærmeste flyplassen, som ligger 24,7 km fra sentrum av byen. Dersom du ikke finner et passende fly, kan du bestille fly til Augusta, Maine (AUG-Augusta State), som ligger 49,7 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Skowhegan, ME, US?

I 2019 har vi 28 feriehus du kan velge blant i nærheten av Skowhegan. Med blant annet 13 Hus og 13 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Skowhegan finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Skowhegan?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Skowhegan. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Thomas høyskole: 153 ferieboliger
  • Unity College: 71 ferieboliger
  • Belgrade Lakes golf: 199 ferieboliger
  • Waterville operahus: 132 ferieboliger
  • Houston Brook Falls: 65 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Skowhegan på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Skowhegan?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 13 Hus i Skowhegan. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Skowhegan, finner du:

  • Hytter: 13 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 13 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 13 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Skihytter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Skowhegan?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 2 ferieboligene med basseng vi har i Skowhegan. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.