Hvor bør jeg bo ved Sodankylä, FI?

I 2018 har vi 83 feriehus du kan velge blant i nærheten av Sodankylä. Med blant annet 70 Hus og 11 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Sodankylä finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Sodankylä?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Sodankylä. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Lampivaara Amethyst Mine: 31 ferieboliger
 • Pelkosenniemi Church: 26 ferieboliger
 • Gold Prospector Museum: 22 ferieboliger
 • Pyhan Paavalin Chapel: 37 ferieboliger
 • Angry Birds aktivitetspark Saariselka: 36 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Sodankylä på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Sodankylä?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 70 Hus i Sodankylä. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Sodankylä, finner du:

 • Ettromsleiligheter: 11 selvforsynte ferieboliger
 • Leiligheter/sameie: 11 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 2 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Hytter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Sodankylä?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 36 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Sodankylä. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Besøkende elsker Sodankylä med sin småbystemning

  Skogene og nordlyset utgjør fantastiske omgivelser for ferien til Sodankylä. Byen tiltrekker seg mange besøkende med muligheter for safariturer, muligheter for snøscooterturer og akemuligheter. Med en feriebolig vil du føle deg hjemme også mens du er på ferie. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og utendørs grill, slik at du kan lage god mat hjemme.