Hvor bør jeg bo ved Äkäslompolo, FI?

I 2018 har vi 222 feriehus du kan velge blant i nærheten av Äkäslompolo. Med blant annet 208 Hus og 11 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Äkäslompolo finner du på HomeAway.

Kan jeg leie Hus i Äkäslompolo?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 208 Hus i Äkäslompolo. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Äkäslompolo, finner du:

 • Ettromsleiligheter: 11 selvforsynte ferieboliger
 • Leiligheter/sameie: 11 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 3 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Hytter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Äkäslompolo?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 50 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Äkäslompolo. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Äkäslompolo og området rundt venter på deg med sin rike kultur

  Nyt blant annet kultur når du drar til Äkäslompolo. Byen ønsker sine besøkende velkommen med gode skiforhold, spennende guidede turer og muligheter for safariturer. Mange av ferieboligene har fullt utstyrt kjøkken, romslige oppholdsrom og noen av dem har til og med boblebad - perfekt for et avslappende avbrekk.

  Sightseeing i og rundt Äkäslompolo

  Håper du på å finne ting å gjøre under oppholdet ditt? Ta en tur ut fra ferieboligen og utforsk alt det som gjør Äkäslompolo så unikt. Her er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger under 50 kilometer unna sentrum:

  • Kesankijarvi (3,8 km)
  • Ylläs skiresort (6,1 km)