Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Parlan

Opplev den unike karakteren til Parlan ved å bo i en feriebolig. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. Dersom du trenger god plass fordi du skal på ferie med familien eller venner, har ferieboliger ofte separate spiseområder og romslige oppholdsrom.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Parlan

Har du lyst å finne attraksjoner å besøke under oppholdet ditt? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og sjekk ut alt som gjør Parlan til et så morsomt sted å feriere. Dette er noen av de mest populære attraksjonene å se, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum:

 • Karting Circuit Le Lissartel (9,7 km)
 • Golf de Haute Auvergne (15,2 km)
Natur

Få flotte naturopplevelser i Parlan

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, er Parlan det perfekte reisemål. Her er noen av områdets mest iøynefallende severdigheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

 • Tolerme-sjøen (9,9 km)
 • Autoire-dalen (27,8 km)
Transport

Transport i og rundt Parlan

Fly til Aurillac (AUR-Tronquieres), den nærmeste flyplassen, 21 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du vurdere å fly til Rodez (RDZ-Marcillac), som ligger 52,4 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Parlan, FR?

I 2019 har vi 75 feriehus du kan velge blant i nærheten av Parlan. Med blant annet 39 Hus og 3 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Parlan finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Parlan?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Parlan. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Laroquebrou stasjon: 234 ferieboliger
 • Chateau de Larroque-Toirac: 525 ferieboliger
 • Notre Dame du Puy: 474 ferieboliger
 • Aurillac stasjon: 241 ferieboliger
 • Saint-Sauveur kirke: 470 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Parlan på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Parlan?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 39 Hus i Parlan. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Parlan, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 3 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 12 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 12 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Bungalower og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Parlan?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 34 ferieboligene med basseng vi har i Parlan. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.