Finn sted – Gibraltar

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Gibraltar?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Gibraltar. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • St Michaels hule: 17 ferieboliger
 • Trafalgar kirkegård: 17 ferieboliger
 • Cathedral of the Holy Trinity: 17 ferieboliger
 • 100-Ton Battery: 17 ferieboliger
 • Victoria Stadium: 17 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Gibraltar på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Gibraltar?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 15 leiligheter i Gibraltar. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Gibraltar, finner du:

  Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i Gibraltar?

  Absolutt! Homeaway har 8 ferieboliger i sentrum til leie i Gibraltar. Du har også mange andre muligheter i Gibraltar og omegn, som:

  • Ved vannet: 7 ferieboliger
  • På stranden: 5 ferieboliger
  • På en golfresort: 5 ferieboliger

  Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

  Kan jeg finne en feriebolig med anbefales for familier i Gibraltar?

  Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med anbefales for familier for deg blant alle de 8 ferieboligene med anbefales for familier vi har i Gibraltar. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

   Gibraltar venter på deg med sin hyggelige lokalbefolkning

   Områdets historie og monumenter er bare et par av de mange grunnene til at du bør ta en ferietur til Gibraltar. Denne byen er kjent for de fotgjengervennlige gatene og den hyggelige lokalbefolkningen, og i tillegg til for å ha et fantastisk uteliv, spennende guidede turer og flotte restauranter. Dersom du ser etter et sted å bo, bør du vurdere å leie en feriebolig. Mange av utleieboligene har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.

   Attraksjoner i og rundt Gibraltar

   Besøker du Gibraltar for første gang, og lurer på hva du bør se? Ikke gå glipp av landemerker som Gibraltar War Memorial, Den hellige treenighets katedral eller Ærestårnet. Dra til Governor's Beach for avslappende strandliv, eller til Gibraltar-klippen eller Sandy Bay for en vakker naturopplevelse. Algeciras havn, Maria Cristina-parken og Ceuta havn er noen av stedene i området med morsomme aktiviteter. Legg inn et besøk til Trafalgar kirkegård, Maurisk slott eller St Michaels hule under oppholdet ditt her. Når du først er i byen, bør du også legge inn et besøk til Rosia Bay, 100-Ton Battery eller Camp Bay.