Hvor bør jeg bo ved Brooklyn, New York?

I 2018 har vi 952 feriehus du kan velge blant i nærheten av Brooklyn. Med blant annet 669 leiligheter og 172 hus, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Brooklyn finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Brooklyn?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Brooklyn. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Brooklyn Heights promenade: 5 245 ferieboliger
 • Prospect Park: 5 300 ferieboliger
 • Brooklyn Flatbush Avenue Station: 5 124 ferieboliger
 • Brooklyn East New York Station: 5 360 ferieboliger
 • Brooklyn Nostrand Avenue Station: 5 361 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Brooklyn på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie leiligheter i Brooklyn?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 669 leiligheter i Brooklyn. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Brooklyn, finner du:

 • Hus: 172 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg leie en feriebolig i sentrum i Brooklyn?

Absolutt! Homeaway har 143 ferieboliger i sentrum til leie i Brooklyn. Du har også mange andre muligheter i Brooklyn og omegn, som:

 • På en golfresort: 57 ferieboliger
 • I en landsby: 10 ferieboliger
 • På stranden: 8 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til hele utvalget av ferieboliger.

Kan jeg finne en feriebolig med anbefales for familier i Brooklyn?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med anbefales for familier for deg blant alle de 291 ferieboligene med anbefales for familier vi har i Brooklyn. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Brooklyn vil trollbinde deg med sine urbane omgivelser

  Nyt områdets kunst, underholdning og livemusikk med en feriebolig i Brooklyn. Reisende er særlig glad i byen fordi den har ragende skyskrapere, skjønne øyer og nydelig planteliv, og dessuten for det vakre landskapet og de urbane omgivelsene byen har å by på. Kos deg med førsteklasses attraksjoner som Brooklyn museum og Brooklyn botaniske hager. En feriebolig kan gjøre oppholdet ditt komplett. Mange av boligene har både kjøkken og vaskerom.

  Attraksjoner i og rundt Brooklyn

  Ser du etter ting du kan gjøre når du skal til Brooklyn? Ikke gå glipp av kulturelle høydepunkter som Brooklyn museum, Whitman Theatre og Lefferts Historic House. Du kan dra til Plum-stranden eller Coney Island Beach hvis du har lyst å slikke sol, eller til Brooklyn botaniske hager eller Audubon Center hvis du vil oppleve vakker natur. Ta en shoppingtur til Macy's, Bloomingdale's og Barney's. Har du planer om å se en kamp eller delta på et arrangement? Skaff deg billetter til Citi Field eller Prudential Center. Ta en tur til Prospect Park Tennis Center, Salt Marsh Nature Center eller Sunset Park hvis du har lyst å oppleve noen av de virkelig morsomme aktivitetene byen har å by på. Andre steder du bør få med deg når du er i området, er Brooklyn Bridge, Frihetsstatuen og Ellis Island.