Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Ladignac le Long

Opplev den unike karakteren til Ladignac le Long ved å bo i en feriebolig. Det er absolutt ikke mangel på ting å se og gjøre i området. St. Michel-des-Lions kirke og Musee National Adrien Dubouche er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Ladignac le Long

Fly til Limoges (LIG-Limoges internasjonale flyplass), den nærmeste flyplassen, som ligger 30,9 km fra sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du også fly til Perigueux (PGX), som ligger 49,3 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Ladignac le Long, FR?

I 2019 har vi 153 feriehus du kan velge blant i nærheten av Ladignac le Long. Med blant annet 55 Hus og 15 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Ladignac le Long finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Ladignac le Long?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Ladignac le Long. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Limoges stasjon: 162 ferieboliger
  • Château de Hautefort: 1 041 ferieboliger
  • Chateau de Chalucet: 176 ferieboliger
  • Limoges katedral: 160 ferieboliger
  • Pierre-Buffière stasjon: 186 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Ladignac le Long på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Ladignac le Long?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 55 Hus i Ladignac le Long. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Ladignac le Long, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 15 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 3 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 42 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Ladignac le Long?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 94 ferieboligene med basseng vi har i Ladignac le Long. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.