Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Montréal

Opplev den unike karakteren til Montréal ved å bo i en feriebolig. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Natur

Opplev den fantastiske naturen i Montréal

Uansett om du ser etter morsomme utendørsaktiviteter, eller bare har lyst å nyte naturen i ro og mak, vil du få den perfekte ferien i Montréal. Her er noen av områdets mest bemerkelsesverdige severdigheter, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

 • Canal du Midi museum og hage (28,4 km)
 • Canal du Midi museum og hage (28,4 km)
 • Montbel-innsjøen (29,1 km)
Transport

Transport i og rundt Montréal

Fly til Carcassonne (CCF-Pays Cathare), den nærmeste flyplassen, 13 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, er det også mulig å fly til Castres (DCM-Mazamet), som ligger 40,9 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Montréal, FR?

I 2019 har vi 662 feriehus du kan velge blant i nærheten av Montréal. Med blant annet 237 Hus og 200 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Montréal finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Montréal?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Montréal. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Carcassonne stasjon: 1 255 ferieboliger
 • Slottet i Lastours: 1 174 ferieboliger
 • Verzeille stasjon: 1 188 ferieboliger
 • Labastide-d'Anjou stasjon: 464 ferieboliger
 • Maison des Consuls: 581 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Montréal på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Montréal?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 237 Hus i Montréal. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Montréal, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 200 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 64 selvforsynte ferieboliger
 • Hytter: 79 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Montréal?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 314 ferieboligene med basseng vi har i Montréal. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.