Hvor bør jeg bo ved Tarragonès, ES?

I 2019 har vi 3 543 feriehus du kan velge blant i nærheten av Tarragonès. Med blant annet 2 313 Leiligheter/sameie og 2 285 Ettromsleiligheter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Tarragonès finner du på HomeAway.

Hvilket område er best å bo i når man reiser til Tarragonès?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over områdene i Tarragonès med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • El Mas Roig: 42 ferieboliger
 • La Móra: 47 ferieboliger
 • Cap de Salou: 339 ferieboliger
 • Playa y Fiesta: 63 ferieboliger
 • Etersa: 156 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre områder.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Tarragonès?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Tarragonès. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Forum Square: 4 089 ferieboliger
 • Roda de Barà stasjon: 3 047 ferieboliger
 • Plaza de Toros: 4 099 ferieboliger
 • Vila-Seca stasjon: 3 931 ferieboliger
 • Aquopolis Costa Dorada: 3 913 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Tarragonès på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie i Tarragonès?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 2 313 Leiligheter/sameie i Tarragonès. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Tarragonès, finner du:

 • Ettromsleiligheter: 2 285 selvforsynte ferieboliger
 • Hus: 641 selvforsynte ferieboliger
 • Villaer: 371 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Hytter og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Tarragonès?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 2 089 ferieboligene med basseng vi har i Tarragonès. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Ferie i Tarragones

  Tarragones (El Tarragonès) er navnet på en provins som ligger ved middelhavskysten, sør i Catalonia i Spania. Kyststripen i Tarragones bærer navnet Costa Dorada, som betyr ”den gylne kysten”, og strekker seg ned til Delta del Ebro i sør. Tarragones kan by på ren luft, blå himmel og sol mesteparten av året. Gjennomsnittstemperaturen her er noe lavere enn lengre sør i Spania, og ligger på mellom 22-28 grader om sommeren. I denne provinsen finnes både historiske byer, strender og flere naturreservater, med variert terreng og rikt naturmangfold. Med et feriehus i Tarragones ligger alt godt til rette for å kombinere late dager på stranden med aktiviteter og utflukter. Populære feriesteder i området er blant annet Salou, La Pineda, Torredembarra og Roda de Bara.

  Severdigheter i nærheten av ditt feriehus i Tarragones

  Byen Tarragona har rundt 140 000 innbyggere og ble trolig grunnlagt av fønikerne rundt år 500 f.v.t. og hadde senere en viktig rolle som koloni under romertiden. Flere enestående byggverk og monumenter står fremdeles tilbake etter romerne. I bykjernen kan du blant annet se rester etter den gamle akvedukten og et romersk amfiteater. Ute ved havnen ligger også gravkammeret etter Scipioslekten. Omtrent 30 kilometer nord for Tarragona, om enn i litt forskjellige retninger, ligger klostrene Santes Creus og Santa Maria de Poblet. Begge er vel verdt et besøk og det sistnevnte står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Lengst sør i provinsen ligger Ebrodeltaet, som er et av de største våtmarksområdene ved middelhavskysten.

  Fritidsaktiviteter i nærheten av din feriebolig i Tarragones

  Med et feriehus i Tarragones har du og familien gode muligheter for å kombinere late dager på stranden med sport og aktiviteter. Langs kystlinjen finnes det flere temaparker og vannsportsentre hvor man kan lære å dykke, seile, stå på bølgebrett eller vannski, eller bare flyte rundt på en luftmadrass og ta livet med ro, alt etter den enkeltes ferdighetsnivå og preferanser. I Salou, som ligger omtrent 1 mil fra Tarragona by og rundt 11 mil fra Barcelona finnes flere større sportsanlegg, blant annet for rallykjøring og golf. Her ligger også PortAventura, en av Europas største fornøyelsesparker. Om man foretrekker vannsklier fremfor berg- og dalbaner er det kort vei til vannparken Aquopolis i nabobyen La Pineda. Småbyene Torradembarra og Roda de Bara, litt lengre mot nord på kystlinjen har noen av provinsens fineste strender. Denne provinsen er også et eldorado for den som liker å sykle eller klatre, med spennende terreng og flere passe bratte fjellskrenter å bryne seg på.

  Hvordan du kan reise til Tarragones

  Den beste måten å komme seg til feriehusene i Tarragones fra Norge er å fly til Barcelona og ta tog/buss eller leie bil derfra. Tarragones er forbundet med utmerket veinett og har gode togforbindelser til Valencia, Barcelona og Madrid. I Tarragones-provinsen ligger også en internasjonal flyplass i Reus, 20 minutter fra Tarragona by, men denne har dårligere forbindelser til Norge.