Guide til reisemålet

Besøkende elsker Haugesund med sine historiske plasser

Nyt områdets katedral, historie og kultur med en feriebolig i Haugesund som base. Det vakre landskapet er noe av det besøkende setter stor pris på. Videre imponerer byen med et levende jazzmiljø og fine parker. En feriebolig kan gjøre oppholdet ditt komplett. Mange av boligene har både kjøkken og vaskerom.

Natur

Få flotte naturopplevelser i Haugesund

Uansett om du er ute etter et ordentlig eventyr, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, vil du få den perfekte ferien i Haugesund. Dette er noen av områdets mest bergtakende særegenheter, som alle ligger mindre enn 5 mil unna sentrum av byen.

 • Åkrehamn strand (18,7 km)
 • Ferkingstad strand (20,6 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Haugesund

Fly til Haugesund (HAU-Karmøy), den nærmeste flyplassen, som ligger 8,1 km fra sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du også fly til Stord (SRP-Sørstokken), som ligger 42,8 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Haugesund?

I 2019 har vi 72 feriehus du kan velge blant i nærheten av Haugesund. Med blant annet 67 Hus og 4 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Haugesund finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Haugesund?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Haugesund. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Haugesund rådhus: 108 ferieboliger
 • Haraldshaugen: 117 ferieboliger
 • Åkrehamn strand: 75 ferieboliger
 • Stord kultursenter: 232 ferieboliger
 • Olavskirken: 113 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Haugesund på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Haugesund?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 67 Hus i Haugesund. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Haugesund, finner du:

 • Leiligheter/sameie: 4 selvforsynte ferieboliger
 • Ettromsleiligheter: 4 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Haugesund?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 4 ferieboligene med basseng vi har i Haugesund. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.

  Mest brukte filtre

  Forslag til ferieboliger

  Andre søker også etter