Guide til reisemålet

Dra til Loue med sin luksus

De botaniske hagene og de fantastiske omgivelsene vil garantert gjøre turen til Loue uforglemmelig. Besøkende elsker den hyggelige lokalbefolkningen og at de får oppleve flotte restauranter. St. Julien katedral og Circuit de la Sarthe er bare to av stedene du ikke bør gå glipp av når du er i området. Uansett om du planlegger ferietur med familien, venner eller kjæresten, har HomeAway et stort utvalg av ferieboliger. Mange av boligene har fullt utstyrt kjøkken og adskilt spiseområde, så her ligger alt til rette for å ha det koselig sammen.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i Loue

Har du lyst å finne de beste tingene å se og gjøre i området? Ta en tur ut fra den koselige ferieboligen din og opplev alt det som gjør Loue så unikt. Dette er noen av de beste attraksjonene å utforske, som alle ligger mindre enn 5 mil fra sentrum av byen:

 • Circuit de la Sarthe (26,5 km)
 • Golf de Sable-Solesmes (25,9 km)
Natur

Opplev den fantastiske naturen i Loue

Uansett om du er ute etter å kjenne adrenalinet pumpe utendørs, eller bare har lyst å nyte det vakre landskapet, er Loue et ypperlig sted å reise. Her er bare noen av områdets mest praktfulle naturopplevelser, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen.

 • Brulon-innsjøen (7,7 km)
 • Saulges-hulene (19,5 km)
Transport

Å komme seg til og rundt i Loue

Fly til Le Mans (LME-Arnage), den nærmeste flyplassen, som ligger 25,5 km fra sentrum av byen. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du bestille fly til Angers (ANE-Angers - Loire), som ligger 50,1 km unna.

Hvor bør jeg bo ved Loue, FR?

I 2019 har vi 35 feriehus du kan velge blant i nærheten av Loue. Med blant annet 15 Hus og 13 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Loue finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Loue?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Loue. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

 • Voutré stasjon: 108 ferieboliger
 • Beaumont-sur-Sarthe offentlige park: 159 ferieboliger
 • Morannes stasjon: 133 ferieboliger
 • Beaumont-sur-Sarthe kirke: 158 ferieboliger
 • Noyen-sur-Sarthe stasjon: 172 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Loue på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Loue?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 15 Hus i Loue. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Loue, finner du:

 • Hytter: 13 selvforsynte ferieboliger
 • Sommerhus: 13 selvforsynte ferieboliger
 • Bungalower: 13 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Hus på landet/gods og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Loue?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 10 ferieboligene med basseng vi har i Loue. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.