Hvor bør jeg bo ved AG, IT?

I 2018 har vi 1 334 feriehus du kan velge blant i nærheten av AG. Med blant annet 517 Ettromsleiligheter og 515 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av AG finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære reisemålene i AG?

Det finnes mange flotte steder å besøke i AG, enten du skal på lang ferie eller bare vil ta en helgetur. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære reisemålene de følgende:

 • Sciacca: 794 ferieboliger
 • Spiaggia di Secca Grande: 770 ferieboliger
 • Agrigento: 608 ferieboliger
 • Menfi: 692 ferieboliger
 • Sciacca: 177 ferieboliger

HomeAway gir deg muligheten til å oppdage mange andre populære reisemål i AG! Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger på andre populære reisemål.

Hvilke er de viktigste byene man bør oppleve i AG?

Uansett om du reiser alene eller sammen med venner og familie, så har vi samlet en liste over byene i AG med det største utvalget av ferieboliger – midt i blinken for det perfekte urbane avbrekket!

 • Sciacca: 794 ferieboliger
 • Agrigento: 608 ferieboliger
 • Menfi: 692 ferieboliger
 • Villaggio Mosè: 421 ferieboliger
 • Dune: 390 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår hvis du vil se utvalget vi har av ferieboliger i andre byer.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker AG?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder å besøke i AG. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av, om det så er en lang ferie eller bare en helgetur, de følgende:

 • Spiaggia di Secca Grande: 770 ferieboliger
 • Santa María la Nova-kirken: 137 ferieboliger
 • Scala dei Turchi: 601 ferieboliger
 • Porto Palo havn: 899 ferieboliger
 • Agrigento Centrale: 527 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i AG på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bare skriv inn reisemålet du vil til i søkefeltet vårt, så får du frem en rekke ferieboliger som burde friste.

Ferie i Agrigento

En ferie i Agrigento er en perfekt måte å slappe av på. Her kan du båre nyte vakker natur, vakker arkitektur, god mat og badeferie. Når du leier en feriebolig, gjør du selv ferien til akkurat det du vil at den skal være. Du kan planlegge akkurat så mye som du vil og du kan være spontan akkurat så ofte som du vil.

Agrientos beliggenhet og historie

Agrigento er en by sør på Sicilia. Sicilia tilhører Italia og er den største øyen i Middelhavet. Øyen har hatt en viktig plass i historien og vært hjem for mange ulike folkeslag. Klimaet her er behagelig og det er mye å se. Agrigento er en gammel gresk koloni.

Severdigheter i Agrigento

Den mest kjente severdigheten i Agrigento er den greske tempeldalen, et stort område med fem forskjellige tempelruiner etter grekerne som slo seg ned her. For å lære mer om områdets historie, kan en besøke det arkeologiske museet. Den vakre gamle kirken Santa Maria dei Greci og den store katedralen bidrar til det historiske suset som en kan kjenne overalt i Agrigento. Å vandre rundt i gamlebyen er koselig og byr på mange små opplevelser. På Via Atena er det yrende liv både om dagen og om kvelden. Enten du vil slappe av hjemme i ferieboligen eller gå ut på vift, er Agrigento et godt sted å være.

Fritidsmuligheter i Agrigento

I Agrigento er mulighetene gode både for fine vandreturer og fine shoppingturer. Det å gå på markeder her er alltid gøy. På Sicilia er det heller aldri vanskelig å finne strand dersom en ønsker å slappe av med litt badeferie. Det lokale kjøkkenet her har fått påvirkning fra det greske. Prøv det ut ente på restaurant eller ved å lage mat hjemme i ferieboligen din.