Hvor bør jeg bo ved Beach Villas, Kailua-Kona?

I 2019 har vi 24 feriehus du kan velge blant i nærheten av Beach Villas. Med blant annet 20 Leiligheter/sameie og 4 Villaer, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Beach Villas finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Beach Villas?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Beach Villas – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Keauhou: 1 816 ferieboliger
 • Opihihale: 148 ferieboliger
 • Kona Palisades: 183 ferieboliger
 • Kona Paradise: 33 ferieboliger
 • Alli Heights: 203 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie nær Beach Villas?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 20 Leiligheter/sameie nær Beach Villas. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Beach Villas, finner du:

 • Villaer: 4 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med basseng nær Beach Villas?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med basseng blant de 24 ferieboligene med basseng vi har nær Beach Villas. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Beach Villas?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 24 ferieboliger med onlinebooking og 19 med øyeblikkelig bekreftelse nær Beach Villas. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Beach Villas!

   Utforsk reisemål rundt Beach Villas