Hvor bør jeg bo ved Powderview, Whistler?

I 2019 har vi 19 feriehus du kan velge blant i nærheten av Powderview. Med blant annet 4 Leiligheter/sameie og 4 Townhouse, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Powderview finner du på HomeAway.

Hvilket er det beste området å bo i nær Powderview?

Uansett om du reiser sammen med venner eller familie, så har vi samlet en liste over områdene med det største utvalget av ferieboliger nær Powderview – midt i blinken for en lang ferie eller en helgetur!

 • Alpine Meadows: 39 ferieboliger
 • Whistler Blackcomb Ski Resort: 1 780 ferieboliger
 • Whistler Cay Estates: 936 ferieboliger
 • Blackcomb: 1 479 ferieboliger
 • Upper Village: 1 435 ferieboliger

Bruk søkefunksjonen vår for å finne utvalget av ferieboliger vi har i andre områder.

Kan jeg leie Leiligheter/sameie nær Powderview?

Ja, selvfølgelig! Homeaway har 4 Leiligheter/sameie nær Powderview. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie nær Powderview, finner du:

 • Townhouse: 4 ferieboliger
 • Resorter: 10 ferieboliger

Er det mulig å finne en feriebolig med internett/wi-fi nær Powderview?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen for deg med internett/wi-fi blant de 19 ferieboligene med internett/wi-fi vi har nær Powderview. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til vårt utvalg av ferieboliger.

  Kan jeg leie en feriebolig med onlinebooking eller øyeblikkelig bekreftelse nær Powderview?

  Ja, Homeaway har et utvalg av 19 ferieboliger med onlinebooking og 3 med øyeblikkelig bekreftelse nær Powderview. Ikke vent! Bruk søkefunksjonen vår og ta en kikk på ferieboligene våre, så kan du snart pakke kofferten og reise til Powderview!