Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Saint-Yrieix-la-Perche

Opplev den unike karakteren til Saint-Yrieix-la-Perche ved å bo i en feriebolig. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Uansett om du skal på tur med familien, kjæresten eller venner, kan dere leie en feriebolig og få en avslappende tur med tilgang til fasiliteter som fullt utstyrt kjøkken og vaskemaskin.

Aktiviteter

Aktiviteter og attraksjoner i og rundt Saint-Yrieix-la-Perche

Har du lyst å finne de beste tingene å se og gjøre når du er i byen? Du blir nok veldig komfortabel i ferieboligen, men ta også en tur ut og sjekk ut alt Saint-Yrieix-la-Perche har å by på. Her er noen av de beste attraksjonene å besøke, som alle ligger under 50 kilometer fra sentrum av byen:

  • Pompadour galoppbane (20,1 km)
  • Piscine Municipale (24 km)
Transport

Transportmuligheter i og rundt Saint-Yrieix-la-Perche

Flyplassen som ligger nærmest er Limoges (LIG-Limoges internasjonale flyplass). Den ligger 37,6 km unna sentrum. Dersom du ikke finner et passende fly, kan du bestille fly til Brive-la-Gaillarde (BVE – Brive – Vallée de la Dordogne), som ligger 46,9 km unna.

Dersom du heller vil reise med tog, kan du dra til Saint-Yrieix stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Saint-Yrieix-la-Perche, FR?

I 2019 har vi 189 feriehus du kan velge blant i nærheten av Saint-Yrieix-la-Perche. Med blant annet 72 Hus og 9 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en ferie i nærheten av Saint-Yrieix-la-Perche finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Saint-Yrieix-la-Perche?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Saint-Yrieix-la-Perche. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Saint-Yrieix stasjon: 390 ferieboliger
  • Limoges stasjon: 157 ferieboliger
  • Allassac stasjon: 588 ferieboliger
  • Château de Hautefort: 1 018 ferieboliger
  • Chateau de Chalucet: 171 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Saint-Yrieix-la-Perche på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Saint-Yrieix-la-Perche?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 72 Hus i Saint-Yrieix-la-Perche. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Saint-Yrieix-la-Perche, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 9 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 8 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 58 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Saint-Yrieix-la-Perche?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 120 ferieboligene med basseng vi har i Saint-Yrieix-la-Perche. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.