Guide til reisemålet

Besøkende elsker Coussac-Bonneval med sine historiske plasser

Nyt blant annet historie når du drar til Coussac-Bonneval. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Mange av ferieboligene har uteområde, separat spiseområde og fullt utstyrt kjøkken - perfekt for de som vil tilbrede deilige måltider hjemme.

Transport

Å komme seg til og rundt i Coussac-Bonneval

Flyplassen som ligger nærmest er Limoges (LIG-Limoges internasjonale flyplass). Herfra er det bare 40,1 km til sentrum. Dersom du ikke finner et fly som passer for deg, kan du bestille fly til Brive-la-Gaillarde (BVE – Brive – Vallée de la Dordogne), som ligger 42,7 km unna.

Dersom du foretrekker å ta tog, kan du dra til Coussac-Bonneval stasjon.

Hvor bør jeg bo ved Coussac-Bonneval, FR?

I 2019 har vi 107 feriehus du kan velge blant i nærheten av Coussac-Bonneval. Med blant annet 42 Hus og 2 Leiligheter/sameie, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Coussac-Bonneval finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Coussac-Bonneval?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Coussac-Bonneval. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Coussac-Bonneval stasjon: 328 ferieboliger
  • Limoges stasjon: 157 ferieboliger
  • Allassac stasjon: 588 ferieboliger
  • Château de Hautefort: 1 018 ferieboliger
  • Chateau de Chalucet: 171 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Coussac-Bonneval på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Coussac-Bonneval?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 42 Hus i Coussac-Bonneval. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Coussac-Bonneval, finner du:

  • Leiligheter/sameie: 2 selvforsynte ferieboliger
  • Villaer: 4 selvforsynte ferieboliger
  • Hytter: 30 selvforsynte ferieboliger

Men du kan også få et fantastisk opphold i en av våre andre ferieboliger, slik som Sommerhus og mye annet.

Kan jeg finne en feriebolig med basseng i Coussac-Bonneval?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med basseng for deg blant alle de 54 ferieboligene med basseng vi har i Coussac-Bonneval. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.