Guide til reisemålet

Velg en feriebolig for turen din til Madison

Opplev den unike karakteren til Madison ved å bo i en feriebolig. Du vil ikke mangle ting å gjøre i området. Ser du etter spesielle fasiliteter for ferien? Mange av ferieboligene våre har både fullt utstyrt kjøkken og vaskerom.

Transport

Hvordan komme seg til og rundt i Madison

Flyplassen som ligger nærmest er Waterville, Maine (WVL-Robert Lafleur). Den ligger 33,3 km unna sentrum.

Hvor bør jeg bo ved Madison, ME, US?

I 2019 har vi 27 feriehus du kan velge blant i nærheten av Madison. Med blant annet 13 Hus og 13 Hytter, kan du finne et unikt selvbetjent overnattingssted hvor du kan bo med venner eller familie. De beste stedene for en lang eller kort ferie i nærheten av Madison finner du på HomeAway.

Hvilke er de mest populære severdighetene og attraksjonene å bo i nærheten av når man besøker Madison?

HomeAway har et stort utvalg av ferieboliger nær flotte steder i Madison. Ifølge reisende med HomeAway er de fem mest populære severdighetene å bo i nærheten av de følgende:

  • Thomas høyskole: 153 ferieboliger
  • Stanley Museum: 209 ferieboliger
  • Belgrade Lakes golf: 199 ferieboliger
  • Waterville operahus: 132 ferieboliger
  • Houston Brook Falls: 64 ferieboliger

Men det finnes mange andre severdigheter rundt i Madison på HomeAway hvor du kan finne et sted å overnatte. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av selvforsynte ferieboliger nær den attraksjonen du vil se.

Kan jeg leie Hus i Madison?

Ja, selvfølgelig! HomeAway har 13 Hus i Madison. Blant våre andre populære typer ferieboliger du kan leie i Madison, finner du:

  • Hytter: 13 selvforsynte ferieboliger
  • Sommerhus: 13 selvforsynte ferieboliger
  • Bungalower: 13 selvforsynte ferieboliger

Kan jeg finne en feriebolig med internett/wi-fi i Madison?

Ja, du kan velge den perfekte ferieboligen med internett/wi-fi for deg blant alle de 20 ferieboligene med internett/wi-fi vi har i Madison. Bruk søkefunksjonen vår for å få tilgang til utvalget vi har av ferieboliger.